top of page

Officiële Opening MotionFactors – Sport&Fysiotherapie 29 november

Op 29 november opent MotionFactors – Sport&Fysiotherapie officiëel.

Vanwege deze bijzondere gelegenheid bieden wij u ter kennismaking een geheel vrijblijvende korte bewegingsanalyse en fitscan aan. Deze actie kunnen wij u aanbieden tussen 10:00 – 16:00 uur. Wilt u weten hoe uw basisconditie is en wat wij kunnen doen om u te helpen deze op een (nog) beter peil te brengen? Of wilt u gewoon eens kennismaken? Kom dan op 29 november naar MotionFactors – Sport&Fysiotherapie voor meer informatie. Bezoekers ontvangen een kortingsbon van RunAndWalk ter waarde van €20,- bij aanschaf van een paar hardloop of wandelschoenen. Wij zijn gevestigd bij RunAndWalk, Rijnstraat 28, 5215 EK Den Bosch

Voor meer informatie: tel: 06-23384911 | www.motionfactors.nl

On Your Marks

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page