top of page

Ervaringen

Brigitte"Daar waar ik bij andere fysiotherapeuten eigenlijk niet verder kwam richting een oplossing voor mijn hardnekkige blessure, heb ik Pieter-Bas van MotionFactors leren kennen als iemand die doorgaat met het zoeken naar de kern van het probleem en het denken in oplossingen. Inmiddels de blessure goeddeels overwonnen en ik kan weer hardlopen met veel plezier en zonder pijn. Nog steeds bezoek ik MotionFactors maar nu voor personal training. Ik ervaar ook de wijze waarop Pieter-Bas dat aanpakt als heel professioneel. Hij denkt mee in sportieve doelen en in mogelijkheden en hij denkt daarbij ook na over welke manier van trainen het beste bij mij & bij mijn lichaam past. Top!"

Tim: "Na lang tobben (met rug/hernia klachten door verschillende behandelaars zoals chiropractors en sportartsen waar o.a. zenuwblokkades in het ziekenhuis werden gezet). Op aanraden van een collega die hier is behandeld met goed resultaat ook een afspraak gemaakt, van daaruit een behandelplan opgesteld en na ongeveer 6 behandelingen was de pijn met 90% afgenomen. Ik kon mijn geluk niet op !"

Birte: "Blessure zo verholpen! Ik raad iedereen aan om bij een beginnende zeurende pijn direct naar MotionFactors te gaan. Sporten zonder pijn is echt veel fijner. Samen opzoek naar de oorzaak zodat de blessure ook niet meer terug komt is de oplossing."

Jeanne: "Mijn schouders en heup zijn perfect behandeld. Ik kan mijn werk weer goed uitvoeren door de deskundige behandeling en ondersteuning van Pieter-Bas"

bottom of page