top of page
Motion Factors - Fysiotherapie | Meten

Personal Training

Wil je werken aan een gezond lichaam en geest? MotionFactors staat garant voor een goede en professionele begeleiding bij uw persoonlijke doelstelling. Aan de hand van een speciaal voor u gemaakt trainingstraject wordt u ondersteund bij uw trainingen, en geadviseerd over hoe u uw doel kunt bereiken. Door middel van een op een begeleiding en onverdeelde aandacht vind je de motivatie die je nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken.

Personal Trainer ben ik niet alleen een trainer, maar ook een coach, motivator en inspirator. Ik stimuleer je om op een effectieve en efficiënte wijze aan je lichaam te werken. Zo bespaar je tijd, krijg je persoonlijke aandacht en bereik je effectiever een optimaal resultaat.

Mijn Personal Training is net wat anders. Je traint namelijk op basis van de resultaten uit de inspanningstest. Zo train je effectief en efficient naar jouw doelstelling: afvallen of een sportieve doelstelling als een marathon of beklimming van Alpe d’Huez of Stelvio!

Zonodig kunnen wij ook op locatie trainingen verzorgen en bijdragen aan de verbetering van de prestaties van u als individueel sporter of uw als team.

Zoek je iemand die je extra motiveert? Jou nog intensiever begeleidt? En een stok achter de deur is? Kies dan voor Personal Training. De meest effectieve manier om in topconditie te komen.

bottom of page