top of page
Motion Factors - Fysiotherapie | Over

Visie van Motion Factors

“Optimaal bewegen door inzet van techniek en wetenschap”.

 

 

 

Wij werken vanuit de visie dat gemotiveerde mensen tot grotere prestaties komen.

 

 

Kwaliteit van zorg staat bij ons centraal. Optimaliseren van uw vermogen tot bewegen is in de behandeling is onze prioriteit.

Motion Factors - Fysiotherapie | Over

"Meten is weten"

 

 

Wij meten en registreren en laten u zien hoe u beweegt. Wij geven u direct feedback en advies waar u aan kunt werken om beter te kunnen gaan presteren.

Motion Factors - Fysiotherapie | Over

Objectieve informatie, praktische aanpak. Geen standaard “therapie”.

 

Behandelen is mensenwerk, ons werk.

 

Wij lossen bewegingsbeperkingen op door middel van fysiotherapie en specifieke trainingen en combineren dit met de kracht van technische hulpmiddelen en wetenschap.

 

Objectieve informatie waar wij ons op kunnen baseren helpt hier enorm bij. Wij vinden het dan ook erg fijn om registratie mogelijkheden die tot voor kort alleen nog in bewegingslaboratoria beschikbaar waren nu ook aan u aan te kunnen bieden. Wij zetten deze technische hulpmiddelen in om uw weer beter te laten bewegen middels fysiotherapie, conditietesten en bewegingsanalyses.

 

Het voordeel voor u als klant:

  • betere prestaties door objectieve gegevens

  • metingen met wetenschappelijk gevalideerde apparatuur

  • specifieke aanpak ten aanzien van uw beweegproblematiek

  • korte behandeltrajecten

  • testen ook op locatie mogelijk

  • persoonlijke begeleiding

  • maatwerk trainingen, behandelingen, coaching

 

Motion Factors beschikt over gespecialiseerde apparatuur om met deze testen uw actuele conditie te testen en met de verzamelde gegevens een op maat gemaakt trainingsprogramma samen te stellen. De uitkomsten van een conditietest kunnen bij een volgende test vergeleken en gebruikt worden om de doelen of de training bij te stellen.

 

Met deze gespecialiseerde wetenschappelijk gevalideerde meetapparatuur, kunnen directe, gevalideerde metingen van zuurstofopname worden gedaan. Hiermee kan aan de begeleiding van sporters/fitnessers écht een persoonlijke touch gegeven worden. Door middel van individuele feedback over huidige conditie, omslagpunt en daarvan afgeleide persoonlijke trainingszones kan een ongekend niveau van begeleiding aangeboden worden.

 

Met behulp van HD camera’s en gespecialiseerde software maken wij biomechanische bewegingsanalyses om de wijze waarop uw gewrichten belast worden te bepalen. Met de gegevens kunnen krachttraining en coördinatietraining worden opgesteld om optimaal te kunnen gaan bewegen. Preventief, als behandeling, als hulpmiddel bij training. Objectief en reproduceerbaar.

bottom of page