top of page

​Vanaf 28 februari Start And Run van 9:30 - 11:00

Vanaf 28 februari Start And Run van 9:30 - 11:00 Schrijf je snel in! Blessure of advies nodig? Wij zijn aanwezig bij de trainingen voor vrijblijvend advies.

Beginnen met hardlopen ?

logo-startandrun.png

Start And Run is het loopconcept van Run And Walk in Den Bosch. Wij laten zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is maar leuk, ontspannen en gezond! Een clinic bestaat uit 6 zaterdagochtendtrainingen voor beginnende lopers.

Enthousiaste trainers geven op 6 achtereenvolgende zaterdagen vanaf 9.30 uur leuke en leerzame looptrainingen. We starten altijd vanaf de parkeerplaats aan de pettelaarse Schans om vanuit daar de Bosche Broek in te lopen.

De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. De groepen zullen daarom ook niet groter zijn als 20 deelnemers om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden met het behalen van uw doel.

Waar en wanneer?

De eerst volgende clinic start iop 28 februari 2015 en we vertrekken vanaf de parkeerplaats van Croy de Pettelaar om 9:30.

Dit jaar hebben we voor het eerst de mogelijkheid om de clinic te verlengen met 6 weken met als doel deelname aan de vestingloop in Den Bosch. Mocht u hieraan deel willen nemen geef dat even aan op het inschrijfformulier hieronder.

Kosten en inschrijven

Een "Start And Run" clinic kost 35 euro, te voldoen bij de eerste les. Wil je deelnemen aan de verlengde versie dus 12 lessen en deelname aan de Vestingloop dan betaald u € 80,00. Dit is dan inclusief inschrijving Vestingloop 2015

Wil je meedoen? Schrijf je direct in via het inschrijfformulier.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page